Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

sex and the city

Λιγο οι σεξοσυζητήσεις που τώρα τελευταία έχουν γίνει της μοδός , λίγο που ξέμεινα απο σειρές και γύρισα στην κλασικότερη όλων,  λίγο που το θυμήθηκα το άθλημα γιατί κόντευα να το ξεχάσω , ξύπνησε η Carie μέσα μου και είπα να κάνω μια αναλυσούλα σχετικά με τις αντρικές επιδόσεις που όλες ξέρουμε και αγαπαμε (?) . λοιπον συνοπτικά κατέληξα σε 5 τύπους αντρών.


πολύ γαμιάς για να πεθάνει volume 1.

Είναι από τα αγοράκια που μικρό του έφερνε η μανούλα το πιάτο στον καναπέ μην τυχόν και κουραστεί. Συνήθως είναι ωραίος και το ξέρει γι αυτό και δεν νιώθει την ανάγκη να συμμετέχει στην διαδικασία. Τα προκαταρτικά στο κεφάλι του (το πάνω) είναι ξεκάθαρα γυναικεία δουλειά και μην σου πω ότι πρέπει να λες και ευχαριστώ όταν του παίρνεις ... Ψωνάκι απο τα λίγα με
αγαπημένη  στάση  στα 4 έτσι για να νιώθει επιβήτορας. Το σεξ μαζί του θα ειναι γρήγορο απαθές και αδιάφορο και στο τελείωμα ( το δικό του μην κάνεις όνειρα) θα σου σκάσει και ένα φιλί έτσι για το φινάλε μη νιώσεις και παραμελημένη . Κακό και αχρείαστο.

πολύ γαμιάς για να πεθάνει volume 2.

Δεν ξέρει που παν τα 4. Κυριολεκτικά στραβάδι απο τα λίγα το οποίο και δεν είχες πάρει χαμπάρι γιατί αφενός φιλούσε-χούφτωνε κλπ πολύ καλά και εφετέρου τα λεγόμενα του ήταν άλλα (πιο μακρυά πεθαίνεις δλδ). Άγαρμπος αμήχανος και ατσούμπαλος θα σε αφήσει να πάρεις όσες πρωτοβουλίες θες μην φανεί η άγνοιά του. Το άγχος του φαίνεται στο ότι μέχρι να σου ξεκουμπώσει το σουτιέν σε φιλάει κανα μισάωρο και δεν λεει να σε πάει στα μέσα δωμάτια με τίποτα μπας και κρατήσει το μπαλαμούτι λίγο ακόμα και ηρεμίσει. Εντάξει εδώ φίλη έχει να κάνει με το πόσο σου αρέσει το γκομενάκι. Αν γουστάρεις κάνε υπομονή και θα του τα μάθεις εσύ ενα ένα καλή θέληση και κρεβάτι να υπάρχει. Σου εύχομαι μόνο να μην χρειαστεί να πεις την ατακαρα -μην στεναχωριέσαι όλοι το παθαίνουν-.



πολύ γαμιάς για να πεθάνει volume 3.

Σε αρπάζει. Σε φιλάει και με την ίδια ευκολία ξεκουμπώνει σουτιέν παντελόνι και έχει βγάλει και μπλούζα. Ξέρει τι κάνει και κυρίως πως το κάνει χωρίς πολύ μπλα μπλα και ιστορίες. Γενναιόδωρος άνθρωπος θα δώσει χωρίς να περιμένει αντάλλαγμα την πονεμένη αυτή ιστορία που λέγεται στοματικό και θα τον ενδιαφέρει αν έφτασες κι εσύ στα ουράνια ή ξέμεινες σε κάποιο σύννεφο στην πορεία. Πρέπει να έχουν μείνει καμιά 10αρια σε όλο τον πλανήτη. Αν έχεις έναν απο αυτούς κρύψτον.


πολύ γαμιάς για να πεθάνει volume 4.

Αυτοί πραγματικά μου την σπάνε πιο πολύ απόλους. Είναι μια όρθια απαίτηση με πουλί.  Θέλουν ανοιχτό φως και μουσική συγκεκριμένη , τον χώρο τους και το κρεβάτι τους στην στάση που τους βολεύει κλπ κλπ. Το προφυλακτικό τους τσινίζει μωρε γιατί  είναι λέει αλλιώς το χωρίς και θα το παίξουν και καλά ανήξεροι του στυλ ουψ δε το ήξερα οτι σε πειράζει και δεν έφερα όταν θα σε έχει γυμνή από κάτω του με την ανάσα κομμένη. Ύπουλη φάρα εκνευριστικοί και αδιόρθωτοι. Μείνε μακρυά.



πολύ γαμιάς για να πεθάνει volume 5.




 

Γνωστός και ως ο -έλα να το συζητήσουμε-. Θα σε τρελάνει στο μπλα μπλα για το φεγγάρι τα άστρα το φως της αυγής και μέχρι να το κάνετε θα έχεις στερέψει από λέξεις. Θα αναλύσει το χρώμα των εσωρούχων θα σε ρωτήσει 12324355495 φορές αν σαρέσει αυτό που σου κάνει ενώ ταυτόχρονα θα σου δίνει ο δηγίες για το τι να του κάνεις εσύ. Αν δεν είναι πολύ καλος μην τον κρατήσεις γιατί  κινδυνεύεις να πιστέψεις οτι το σεξ είναι φιλολογική συζήτηση. 

1 σχόλιο:

  1. χαχαχα... δε θα σχολιάσω τις κατηγορίες, αλλά ελπίζω το γκομενάκι με το οποίο θυμήθηκες το άθλημα να ήταν εκείνο για το οποίο έγραφες στα προηγουμενα ποστ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Και για πες...